Dinerkaart
Voorgerechten
- Uiensoep € 7,00
Geserveerd met kaas crouton
- Mosterdsoep € 8,00
Geserveerd met gerookte zalm
- Runderbouillon € 7,00
Met fijne soepgroenten
- Rundercarpaccio € 16,50
Met Grand Cru olijf olie, citroen, rucola, Parmezaan en pijnboompitten
- Vitello tonato € 17,00
Dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise
- Gedeconstueerde garnalencocktail € 17,50
Met krabsalade en creme van avocade
- Gegrilde tonijn € 16,50
Met wasabi mayonaise
- Champignons á la esgargots € 11,50
- Coquilles € 16,50
Geserveerd met saus van droge sherry, zeekraal en spek
- Kikkerbilletjes € 17,50
In kruiden en knoflook uit de oven
- Gamba's Valkenburg € 15,00
In saus van rode peper en safraan
- Wijngaard slakken dozijn € 12,50
Hoofdgerechten
- Black Angus Tournedos € 37,50
Geserveerd met truffelsaus
- Ossenhaas puntjes € 30,50
Geserveerd met Stroganoffsaus
- Duo van lam € 33,50
Geserveerd met knoflook/rozemarijnsaus
- Varkenshaas medaillons € 25,50
Omwikkeld door spek en geserveerd met champignonsaus
- Kalfswang € 28,50
Langzaam gegaard rundvlees met eigen jus
- Coq au vin € 23,50
met cognac en champignons
- Sliptongetjes € 27,50
In roomboter gebakken
- Vis van de dag dagprijs
- Vegetarische pasta € 21,50
- Gevulde paprika € 20,50
Gevuld met paddenstoelen gegratineerd met gorgonzola