Dinerkaart

Voorgerechten

  • Uiensoep € 7,00 

Geserveerd met kaas crouton

  • Mosterdsoep € 8,00

Geserveerd met gerookte zalm

  • Runderbouillon € 7,00

Met fijne soepgroenten
 

  • Rundercarpaccio € 16,50 

Met Grand Cru olijf olie, citroen, rucola, Parmezaan en pijnboompitten

  • Vitello tonato € 17,00

Dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise 

  • Gedeconstueerde garnalencocktail  € 17,50

Met krabsalade en creme van avocade

  • Gegrilde tonijn  € 16,50

Met wasabi mayonaise


  • Champignons á la esgargots € 11,50
  • Coquilles € 16,50

Geserveerd met saus van droge sherry, zeekraal en spek

  • Kikkerbilletjes € 17,50

In kruiden en knoflook uit de oven

  •  Gamba's Valkenburg € 15,00

In saus van rode peper en safraan 

Hoofdgerechten

  • Black Angus Tournedos € 37,50

Geserveerd met truffelsaus

  • Ossenhaas puntjes € 30,50

Geserveerd met Stroganoffsaus

  • Duo van lam € 33,50

Geserveerd met knoflook/rozemarijnsaus

  • Varkenshaas medaillons € 25,50

Omwikkeld door spek en geserveerd met champignonsaus
 

  • Sliptongetjes € 27,50

In roomboter gebakken

  • Kabeljauwfilet € 29,50

Belegd met Parmaham en geserveerd met mosterd/dillesaus 

  • Vegetarische pasta € 21,50
  • Gevulde paprika € 20,50

Gevuld met paddenstoelen gegratineerd met gorgonzola