Dinerkaart

Voorgerechten

  • Uiensoep € 5,50 

Geserveerd met kaas crouton

  • Mosterdsoep € 6,50

Geserveerd met gerookte zalm

  • Runderbouillon € 5,50

Met fijne soepgroenten
 

  • Rundercarpaccio € 13,50 

Met truffelsaus, rucola, Parmezaan en pijnboompitten

  • Vitello tonato € 14,00

Dun gesneden kalfsvlees met tonijn mayonaise 

  • Bonbon van zalm € 13,50

Gerookte zalm bol gevuld met Hollandse garnalen

 

  • Champignons á la esgargots € 9,00
  • Coquilles € 11,50

Geserveerd met saus van droge sherry, zeekraal en spek

  • Kikkerbilletjes € 15,00

In kruiden en knoflook uit de oven

  •  Gamba's Valkenburg € 11,50

In saus van rode peper en safraan 

Hoofdgerechten

  • Black Angus Tournedos € 31,50

Geserveerd met truffelsaus

  • Ossenhaas puntjes € 25,50

Geserveerd met Stroganoffsaus

  • Lamsrack € 27,50

Geserveerd met knoflook/rozemarijnsaus

  • Varkenshaas medaillons € 22,50

Omwikkeld door spek en geserveerd met champignonsaus

Onze tournedos komt van Natuurvlees Nederland, de runderen lopen vrij in de uiterwaarden van de regio waar zij hun eigen voedsel tot zich nemen. Hierdoor is het vlees malser en voller van smaak.
 

  • Sliptongetjes € 22,50

In roomboter gebakken

  • Kabeljauwfilet € 24,50

Belegd met Parmaham en geserveerd met mosterd/dillesaus 

  • Vegetarische pasta € 19,00
  • Gevulde paprika € 19,00

Gevuld met paddenstoelen gegratineerd met gorgonzola